`

Behandelingen

Afspraak
De praktijk is geopend op maandag van 8.30 t/m 17.00 uur, dinsdagmorgen van 9.00 t/m 12.00 uur, dinsdagavond van 18.00 t/m 21.30 uur en op vrijdag van 9.00 t/m 13.00 uur. Ik behandel uitsluitend op afspraak. Voor vragen en voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier op deze website gebruiken of bellen naar de praktijk. Als ik bezig ben met een patiëntenbehandeling ben ik niet in de gelegenheid u persoonlijk te woord te staan. Spreek gerust uw boodschap in op het antwoordapparaat, dan bel ik u terug.

Als u uw gemaakte afspraak niet kunt nakomen, kunt u deze uiterlijk 24 uur van tevoren annuleren. Dat geeft mij de kans de gereserveerde tijd nog te gebruiken om een andere behandeling in te plannen.
Wanneer u niet op uw afspraak verschijnt, zonder afmelding vooraf of wanneer u de afspraak te laat afbelt, dan ben ik genoodzaakt de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

De mondhygiënist voert een volledige gebitsreiniging uit, waarbij plaque, tandsteen en aanslag verwijderd wordt. Afhankelijk van het behandelplan worden wanneer nodig de worteloppervlakken glad gemaakt, eventueel met verdoving. Het kan nodig zijn dat er bacterieel onderzoek uitgevoerd wordt.
Tevens kan de mondhygiënist beschermende middelen aanbrengen, zoals fluoride, of laklaagjes aanbrengen op de kiezen.
De mondhygiëniste wil graag samen met u op weg naar een gezonde mond!

Wanneer in ieder geval naar de mondhygiënist?
- Als uw tandvlees bloedt bij het poetsen
- Als uw tanden/kiezen los gaan staan of zich verplaatsen
- Als uw tandvlees zich terugtrekt of er erg gevoelige tanden ontstaan.
- Als uw tandvlees rood en gezwollen is
- Als u een slechte adem of smaak in de mond heeft.
- Als er tandsteen of aanslag op de gebitselementen zit
- Als er regelmatig gaatjes ontstaan in uw gebit.
- Als er implantaten in de mond aanwezig zijn